Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tamamlayıcı sağlık sigortası, hastalık veya yaralanma gibi durumlarda özel sağlık hizmetlerinde yapılan masrafları kapsayan bir poliçedir. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası, hastalık veya yaralanma gibi durumlarda özel sağlık hizmetlerinde yapılan masrafları kapsayan bir poliçedir.  Tercih ettiğiniz tüm durumlarda veya seyahat durumunda öngörülemeyen olaylardan ya da sağlık sorunlarından kendinizi korumak için tercih edilen isteğe bağlı bir sigorta çeşididir.

 Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Kapsamı:

  • Şüpheli bir hastalığın araştırılması ile ilgili kontroller
  • Bir hastalıkla ilgili muayene ve tedaviler
  • Kaza ile ilgili muayene ve tedavi
  • Hastalık veya kaza nedeniyle hastaneye yatışlar
  • Her zaman bir hastalık veya kaza durumunda ilaç alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu sağlık hizmetleri, her özel hastanenin maliyetini maalesef karşılayamayabilir. Tamamlayıcı sağlık sigortasına sahip olarak daha ciddi sağlık sıkıntılarında nitelikli bir SGK anlaşmalı özel hastaneden yararlanmak için yüksek ücretler ödemenizin önüne geçer. Kısacası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, gerek ayakta tedavi gerekse de yatarak tedavi hizmetlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşıladığı bedelin üstünü tamamlayan bir poliçedir. Böylelikle kendinizi ve sevdiklerinizi daha güvenli geleceğe hazırlayabilir, olası sağlık sıkıntılarınıza çözümler bulabilirsiniz.

Geniş kapsamlı anlaşmalı kurum sağlık ağı ile ihtiyacınız olan prestijli özel hastaneler ve diğer özel sağlık kurumlarında hiçbir ek ücret vermeden muayene olabilirsiniz. Yatarak yada Ayakta Tedavi Teminatı ile hastalık veya kaza durumlarında tanı ve tedavi süreçlerinde maddi olarak güvence sağlar. Aile bireyleriniz ile birlikte poliçe sahibi olmanız durumunda Sigortamdakik size aile indirimi sağlar.

sigortamdakik.net/tamamlayıcı sağlık sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tahlil, muayene, tetkik ve küçük cerrahi müdahaleler gibi ayakta tedavi hizmetleriyle refakatçi, yemek, diyaliz ve bu gibi yatarak tedavi hizmetlerini kapsar. Bununla birlikte bu kapsamların dışında sayılan bazı durumlarda da ek teminat paketleri satın alarak alarak tamamlayıcı sağlık sigortasının kapsamını daha geniş bir hale getirmek mümkündür. Sigorta poliçe hizmetini sunan sigorta şirketine göre poliçelerin kapsamı sizin istekleriniz doğrultusunda oluşturulabilir.

Biz karşılaştırıyoruz, siz tasarruf edin!

sigortamdakik.net tarafından sunulan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmeti, 35 sigorta şirketinin tekliflerini kapsar. Birkaç dakika içinde ortak şirketler tarafından önerilen teklifleri karşılaştırarak size en uygun sigorta teklifini sunuyoruz. İşte yapmanız gerekenler:

sigortamdakik.net
  • Formda kişisel verileriniz, isim soy isim ve yaş bilgilerinizi doldurun;
  • Karşılaştırılan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası politikalarının fiyat ve özelliklerinin listesini keşfedin;
  • İhtiyaçlarınıza en uygun teklifi seçin, sigorta fiyatını bloke edin veya poliçeyi çevrimiçi satın alın.
  • Sigortamdakik.net olarak her anınızda yanınızdayız! Herhangi bir sağlık probleminde sigortamdakik.net tek muhatabın!
  • 35 sigorta şirketinden bütçenize en uygun teklifi alın! sigortamdakik.net’li olmanın ayrıcalıklarını yaşayın!
  • Ya da 7/24 alanında uzman sigorta danışmanlarımızdan hizmet alabilirsiniz.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like